Vind je wijn

Filters

Oogstjaar
Prijs

Wijn van de Boer

Wij staan voor goede wijn van goede boeren. Dit betekent: de lekkerste wijnen, rechtstreeks van de boer bij u op tafel.

Dat scheelt wél in prijs, maar absoluut niet in kwaliteit. De geselecteerde wijnen zijn door de beste sommeliers van Nederland uitgezocht. U bent dus verzekerd van een heerlijke, smaakvolle wijn. Elke keer opnieuw.

Het is dus geen wonder dat steeds meer wijnliefhebbers Wijn van de Boer ontdekken.

Vrienden van de boer

Wijn van de boer bestaat nog niet eens zo heel lang. In die korte tijd hebben we al wel een trouwe klantenkring opgebouwd, waarvan we er graag een paar aan je voorstellen.

Vrienden

Michael van Praag | voorzitter KNVB

Labaume Ainé & Fils Bourgogne Chardonnay. Ik proef de juiste dosering kalk en hout. Een zeer prettige afdronk, mooi licht goud. Top wijn!!"

Mike Starink | Acteur

Daar wordt een mens gelukkig van, na een werkdag thuiskomen en dan een keurig nette bezorgde proefdoos openmaken en twijfelen welke van de zes flessen als eerste opengaat. Zo houdt ik aan dit wijnavontuurtje geen slechte smaak in de mond over en kan ik alleen maar zeggen dat jullie wijnen van hoge kwaliteit zijn.

Juliette de Wijn | Actrice

Leuk om de doos thuisbezorgd te krijgen: zonder fratsen, gewoon rechtstreeks van de boer met een kleine omweg. Famie Leclair: "Hoewel Touraine vaak mijn voorkeur heeft, vond ik deze iets te zuur en dus niet lekker. Leclaud: Een allemansvriend. Tja, dat is dan maar zo: ik vind hem erg lekker. Gorko Extebarria: "Ik vond het een kitchfles waar een verrassend lekkere wijn in schuilde. Niks niet in de wijnkelder: meteen opdrinken!

Jeroen Ragas

Chateau Guiranne Rosé AOC Provence<. Alhoewel ik niet zo snel een rosé bestel vond ik de omschrijving van Harry Baas te enthousiast om deze te negeren. En daar kreeg ik geen spijt van. Wat een onweerstaanbare combinatie van droogfris en volsappig in één glas. Maar door die heerlijk soepel drinkende rijkdom blijft het dus nooit bij slechts één glas. Gevaarlijk lekker dus. Palacio Del Burgo - Reserva. Good things come to those who wait. Dat geldt zeker voor deze licht fruitig startende wijn die zich daarna pas echt laat kennen door een verrassend lange ronde afdronk. Waardoor je opeens ervaart dat je tijd ook kunt proeven. En dat smaakt in dit geval subliem. Nu bestellen dus. De tijd is er rijp voor, zogezegd...

 

Willemijn Verloop | Social Enterprise

Olivier Ramé LeClaud - Chardonnay. Deze wijn is lekker voor elke dag, makkelijk drinkbaar, niet te boterige chardonnay, maar lekker fris en drinkt snel weg :-)

Dorothee van Wieringen | Public Presence

Chateau Guiranne AOC Provence. Super lekker deze rosé! Mijn nieuwe lievelings!!!

Durk Hattink | Art Director

Ik kan wijn van de boer bij iedereen aanbevelen! De wijnen die ik geproefd heb vond ik allemaal heerlijk en van de prijs kreeg ik ook bepaald geen kater! Zelfs mijn moeder was onder de indruk.

Karel Beijen | Reclameman

Tenuta S. Anna. Cabernet Sauvignon 2012. Mijn favoriet. Verrukkelijk zacht! En hij doet wat het weergaloze etiket beloofd. Een feestje!

NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte en ontvang maximaal één keer per maand informatie en aanbiedingen over de beste wijnen in je inbox.

GEGEVENS
KVK nummer: 09047958
BTW nummer: NL005426455.B01

alle rechten voorbehouden 2018