Vind je wijn

Filters

Oogstjaar
Prijs

Wijn van de Boer

Wij staan voor goede wijn van goede boeren. Dit betekent: de lekkerste wijnen, rechtstreeks van de boer bij u op tafel.

Dat scheelt wél in prijs, maar absoluut niet in kwaliteit. De geselecteerde wijnen zijn door de beste sommeliers van Nederland uitgezocht. U bent dus verzekerd van een heerlijke, smaakvolle wijn. Elke keer opnieuw.

Het is dus geen wonder dat steeds meer wijnliefhebbers Wijn van de Boer ontdekken.

Vrienden van de boer

Wijn van de boer bestaat nog niet eens zo heel lang. In die korte tijd hebben we al wel een trouwe klantenkring opgebouwd, waarvan we er graag een paar aan je voorstellen.

Over ons

Wijn van de Boer is in 2014 opgericht door een aantal wijnliefhebbers en hanteert als standaard: Iedereen moet kunnen genieten van goede wijn van goede boeren.

Veel kwaliteitswijnen zijn vaak onnodig duur, de betere wijnen soms zelfs onbetaalbaar en veel boeren kunnen hun wijn nauwelijks verkopen. Wij vinden dat dit anders moet.

Vandaar Wijn van de Boer.

Je koopt je wijn rechtstreeks bij onze wijnboeren. De boer krijgt meer en jij betaalt altijd de beste prijs. Dat scheelt in prijs. Maar niet in kwaliteit.

Al onze wijnen zijn streng geselecteerd door toonaangevende wijnkenners en sommeliers van Nederland, exclusief voor Wijn van de Boer. Het zal je dus niet verbazen dat het hier dan ook wemelt van de prijswinnaars.

Geen wonder dat steeds meer mensen dat ontdekken en waarderen. We hebben al een trouwe schare Vrienden van de Boer. Prominenten als Michael van Praag, Willemijn Verloop en Mike Starink onderschrijven de kwaliteit van ons aanbod.

Toch niet tevreden? Geen probleem, je krijgt altijd je geld terug.

NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte en ontvang maximaal één keer per maand informatie en aanbiedingen over de beste wijnen in je inbox.

GEGEVENS
KVK nummer: 09047958
BTW nummer: NL005426455.B01

alle rechten voorbehouden 2018